Over mij

Mijn naam is Marlou de Rijke en ik ben de freelance webdesigner achter Louder Webdesign. Al op mijn vijftiende maakte ik websites. Het was dan ook niet gek dat ik uiteindelijk Communicatie & Multimedia Design (CMD) ging studeren aan de Willem de Kooning Academie/Hogeschool Rotterdam. Ik liep stage bij het Rotterdamse internetbedrijf 3PO en het Amsterdamse Fabchannel en studeerde af met een minor in Interaction Design. Sinds 2008 ben ik actief als zelfstandig webdesigner in Rotterdam. Sinds 2018 werk ik bij Level Level.

Naast het bouwen van websites heb ik altijd een liefde voor muziek gehad die ik zo vaak mogelijk probeer terug te laten komen in mijn werk. Zo was ik mede-oprichter van het Re:VERSION project en ik heb al 10 jaar een Spotify Playlist die ik nog steeds wekelijks update. Tegenwoordig ga ik in mijn vrije tijd veel de natuur in om vogels te spotten (@vogelou).

Trouwens, alle foto’s die je hier ziet zijn door mij gemaakt.
Louder spreek je uit als “loeder”. Zoals je aan het logo kan zien is het ontstaan door mijn voor- en achternaam aan elkaar te schrijven.

Geboren in 1984 // opgegroeid in Schiebroek, nu Coolhaven // muziekliefhebber // cat lady // bird nerd // 10 jaar horeca // loves the UK

Helaas!

Ik ben momenteel niet beschikbaar voor nieuwe projecten. Zoek je iemand die je kan helpen met een WordPress website from scratch opzetten dan moet ik je teleurstellen.