Hosting

Ik bied ook de mogelijkheid om bij mij je domeinnaam te registreren en een hostingpakket aan te schaffen. Hiervoor betaal je jaarlijks een vast bedrag. Momenteel bied ik 1 standaard pakket wat voldoende is voor kleine en middelgrote websites. Natuurlijk zijn deze specificaties uit te breiden naar wens, vraag dit gerust.

Zelfs als je al een website hebt of als je deze niet door mij laat maken, dan kan je hier terecht voor een hostingpakket en ondersteuning.

Verhuizen
Heb je al een domeinnaam geregistreerd en/of een bestaand pakket? Overstappen kan altijd! Ik kan je helpen met de verhuizing.

Persoonlijke ondersteuning
Het grootste voordeel van dit alles is dat ik je persoonlijke contactpersoon ben. Heb je moeite met het instellen van je e-mail of is er een probleem ontstaan? Dan neem je contact op met mij en niet met een onbekend persoon van een Support-afdeling. Daarnaast hoef je ook niet diep in bepaalde instellingen of technische termen te duiken die op je worden afgevuurd omdat ik dit geregel allemaal van je overneem of je persoonlijk begeleid.

Eigen accounts en beheer
Je krijgt toegang tot je eigen Admin account op cPanel (server beheersysteem). Dus je kan er ook voor kiezen om alles in eigen hand te houden. Dit geldt ook voor de WordPress installatie.

Helaas!

Ik ben momenteel niet beschikbaar voor nieuwe projecten. Zoek je iemand die je kan helpen met een WordPress website from scratch opzetten dan moet ik je teleurstellen.